Blogger tarafından desteklenmektedir.

21 Haziran 2011 Salı

Thermal Roof (Isı Yalıtım Boyası)

0
Tarih: 03:47 - kez okunmuş
Googleda Ara

THERMAL-ROOF su ve ısı yalıtımlı likit olarak uygulanan bir kaplamadır.THERMAL-ROOF NASA tarafından uzay shuttle programı çerçevesinde geliştirilmiş seramik mikro kürecikler ile güçlendirilmiştir. THERMAL-ROOF un seramikle güçlendirilmiş parlak beyaz formülü güneş ışınlarının %80 ini yansıtır.

THERMAL-ROOF havalandırma ihtiyacını azaltıp soğutma giderlerini azaltır. THERMAL-ROOF çatı kaplaması kışın -34 °C a kadar esnekliğini ve dayanımını çatlamadan korur. Membran film yüzeyden içeriye asla su geçemezken binanın içindeki nem buharlaşarak yapıdan uzaklaşır. Yatay çatılara uygulandığında biriken suyu tutar, çoğu çatlağı kapatır ve su geçirmez yapar.

KULLANIM ALANLARI:Beton karolar, metal çatılar, plastik paneller, polistren ve poliüretan köpükler, mobil ev çatıları, çakıl çatılar, asfalt shingle çatılar, beton çatılar, bitüm ve galvaniz metalden imal edilmiş çatılar, evler, daireler, binalar, depolar, ticari binalar, oteller, ofis binaları ve fabrikalar. 

UYGULAMA:Yüzey Hazırlığı: Boya uygulanacak yüzeyler kirden, yağdan, gevşemiş ve soyulan boyalardan ve başka yabancı malzemelerden arındırılmalıdır. Tüm çatlaklar, bağlantı yerleri, etekler ve çatı sızma yerleri yama yapılmalı ve zarar görmüş yada sızdıran çatı malzemelerinde gerekli tamirat yada değişiklikler yapılmalıdır.Uygulamadan önce ve uygulama sırasında çeşitli zamanlarda boyayı karıştırınız. Başka boyalar ile karıştırmayınız veya solvent katmayınız. 10 °C nin altındaki sıcaklıklarda uygulama yapmayınız. Kuru veya hafif nemli yüzeylere fırça, rulo veya spray ile uygulanabilir. Delik ve çatlakların olduğu bölgeleri daha bol boya kullanarak geçiniz. Minimum iki kat tavsiye edilir. Her katın bir önceki" kata dik şekilde boyanması tavsiye edilir. THERMAL-ROOF çatı kaplaması kullanıma hazırdır. İnceltme önerilmemektedir.

yazar
Irmak İzolasyon
Irmak İzolasyon mantolama, çatı sistemleri ve su izolasyonunda en son teknoloji ile üretilmiş, yüksek performanslı, çevreci ekolojik ürünler ile sağlıklı yaşam alanları yaratmaktadır. Kaliteli ve titiz işçiliğiyle, yüksek performans ürünlerin profesyonel uygulamasını en cazip fiyatlarla müşterilerine sunan Irmak İzolasyon için iletişim sayfamızı kullanabilir yada web sitemiz www.izolasyontr.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazıya henüz kimse yorum yapmamış.Ama ilk yorumu neden sen yapmayasın ki ?

Yorum Gönder

Küfür ve Hakaret içeren yorumlar yazmayınız.Aksi halde yorumunuz silinecektir.Yorum yazarken Türkçemizi doğru kullanmaya özen gösteriniz.Eğer "Yorumlama Biçimi"nde "Google Account,LiveJournal,Wordpress,TypePad,AIM,OpenID" seçeneklerinin ne olduğunu bilmiyorsanız "Adı/Url" seçeneğini kullanınız.

 

<<< 2010-2011 | Irmak İzolasyon | Isı Yalıtımı | Isı Yalıtımı | İzolasyon | Çatı Yapımı | Ses İzolasyonu | Çatı Tamiratı | Temel İzolasyonu | Teras İzolasyonu | Çatı Kaplama | Su Yalıtım | SU İZOLASYONUNDA EN SON TEKNOLOJİ İLE PROFESYONEL UYGULAMALAR >>>